+32 (0)479 06 31 61 info@mql.be

Schilderwerken en bekleding

Wij geven uw woning terug kleur

Heeft u net een huis gekocht of gebouwd en kunnen de muren wel een kleurtje gebruiken? Voor al uw schilderwerken kunt u rekenen op MQL Totaalbouw uit Maasmechelen. Met onze snelle service kunt u er prat op gaan dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning. Wij stoppen echter niet bij schilderwerken, ook voor de bekleding van trappen met steentapijt bijvoorbeeld kunt u bij ons terecht.

Wij bekennen kleur: schilderen is onze passie

Wanneer de felroze kamer van uw dochter na 18 jaar toch niet meer zo goed past bij haar imago of u de eierschaalkleur van uw living liever achter u laat, contacteer dan MQL Totaalbouw. Wij komen met veel plezier en de nodige expertise uw muren en plafonds in een nieuw jasje stoppen. Zowel voor het materiaal als voor het vakmanschap, kunt u rekenen op ons team. Wij zetten altijd ons beste kwastje voor!

Heeft u een project waarbij u denkt dat u onze expertise wel kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Wij garanderen eerlijke prijzen en een kwaliteitsservice waar u jaren van geniet.