+32 (0)479 06 31 61 info@mql.be

Binnenhuisafwerking

Het zit vanbinnen!

Hoewel een mooie gevel het sluitstuk van uw woning kan vormen, brengt u waarschijnlijk meer tijd door in uw living, keuken, badkamer… Uiteraard vindt u het dan ook belangrijk dat die ruimtes tot in de puntjes afgewerkt worden. Ook voor de binnenhuisafwerking van uw woonst kunt u terecht bij MQL Totaalbouw. Naast onze schilderwerken, bieden wij ook de nodige pleister- en gyprocwerken aan.

Gyproc: de mogelijkheden zijn eindeloos

Of het nu gaat om een valse plafond, een nieuwe scheidingsmuur of een valse wand, Gyproc past door zijn simpele look bij elk design en interieur. Gyprocwerken vereisen uiteraard heel wat precisie en handigheid. Daarom laat je het werk beter over aan één van onze ervaren vakmannen. Samen met u gaan wij op zoek naar de constructie die het beste bij uw woning en uw budget past. Indien u dat wenst, stuken wij de wand en zorgen wij ook voor de volledige afwerking, want ook voor stuk- en pleisterwerk bent u bij MQL Totaalbouw in Maasmechelen aan het juiste adres. Wij staan niet enkel garant voor straf vakmanschap, maar ook voor een snelle service aan correcte prijzen.

Wenst u meer informatie over één van onze diensten of wenst u een afspraak om uw project te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Wij garanderen eerlijke prijzen en een kwaliteitsservice waar u jaren van geniet.