+32 (0)479 06 31 61 info@mql.be

Gevelwerken

Wij maken van uw gevel een pronkstuk!

Kan uw gevel wel eens een opfrisbeurt gebruiken? Uw gevel staat voortdurend bloot aan regen, uitlaatgassen, vrieskou… Om uw woning te beschermen tegen deze nefaste invloeden enerzijds en uw huis een stijlvolle uitstraling te geven anderzijds, kunt u bij MQL Totaalbouw uit Maasmechelen kiezen voor duurzame gevelbepleistering.

Een wonderlijke gevel: de voordelen van pleister

Voor al uw gevelwerken kunt u bij MQL Totaalbouw terecht. Met onze jarenlange ervaring maken wij van uw gevel een prachtig geheel. Of het nu gaat om een oudere gevel of een nieuwbouwwoning, u bent bij ons aan het juiste adres.

Minerale pleister, siliconenpleister of isolatiepleister? MQL Totaalbouw gaat voor de perfecte afwerking. De pleister is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u zeker iets vindt dat bij uw stijl en smaak past. Pleister is niet voor niets één van de populairste werkmaterialen voor gevels. Naast een egale afwerking zorgt pleister er ook voor dat uw gevel beschermd is tegen regen en vormt de pleisterlaag een extra isolatie voor uw muren waardoor uw energiefactuur beduidend lager zal liggen. Niet enkel de regen, maar ook windstoten en hevige hagel maken bij een bepleisterde gevel geen schijn van kans. Uw gevelmuur is met pleister overigens bestand tegen scheurtjes. Zo geniet u jaren – zeg maar decennialang – van een prachtige gevel.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende soorten pleister? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Wij garanderen eerlijke prijzen en een kwaliteitsservice waar u jaren van geniet.