Archives

Binnenhuisafwerking

Het zit vanbinnen!

Hoewel een mooie gevel het sluitstuk van uw woning kan vormen, brengt u waarschijnlijk meer tijd door in uw living, keuken, badkamer… Uiteraard vindt u het dan ook belangrijk dat die ruimtes tot in de puntjes afgewerkt worden. Ook voor de binnenhuisafwerking van uw woonst kunt u terecht bij MQL Totaalbouw. Naast onze schilderwerken, bieden wij ook de nodige pleister- en gyprocwerken aan.

Gyproc: de mogelijkheden zijn eindeloos

Of het nu gaat om een valse plafond, een nieuwe scheidingsmuur of een valse wand, Gyproc past door zijn simpele look bij elk design en interieur. Gyprocwerken vereisen uiteraard heel wat precisie en handigheid. Daarom laat je het werk beter over aan één van onze ervaren vakmannen. Samen met u gaan wij op zoek naar de constructie die het beste bij uw woning en uw budget past. Indien u dat wenst, stuken wij de wand en zorgen wij ook voor de volledige afwerking, want ook voor stuk- en pleisterwerk bent u bij MQL Totaalbouw in Maasmechelen aan het juiste adres. Wij staan niet enkel garant voor straf vakmanschap, maar ook voor een snelle service aan correcte prijzen.

Wenst u meer informatie over één van onze diensten of wenst u een afspraak om uw project te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Gevelwerken

Wij maken van uw gevel een pronkstuk!

Kan uw gevel wel eens een opfrisbeurt gebruiken? Uw gevel staat voortdurend bloot aan regen, uitlaatgassen, vrieskou… Om uw woning te beschermen tegen deze nefaste invloeden enerzijds en uw huis een stijlvolle uitstraling te geven anderzijds, kunt u bij MQL Totaalbouw uit Maasmechelen kiezen voor duurzame gevelbepleistering.

Een wonderlijke gevel: de voordelen van pleister

Voor al uw gevelwerken kunt u bij MQL Totaalbouw terecht. Met onze jarenlange ervaring maken wij van uw gevel een prachtig geheel. Of het nu gaat om een oudere gevel of een nieuwbouwwoning, u bent bij ons aan het juiste adres.

Minerale pleister, siliconenpleister of isolatiepleister? MQL Totaalbouw gaat voor de perfecte afwerking. De pleister is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u zeker iets vindt dat bij uw stijl en smaak past. Pleister is niet voor niets één van de populairste werkmaterialen voor gevels. Naast een egale afwerking zorgt pleister er ook voor dat uw gevel beschermd is tegen regen en vormt de pleisterlaag een extra isolatie voor uw muren waardoor uw energiefactuur beduidend lager zal liggen. Niet enkel de regen, maar ook windstoten en hevige hagel maken bij een bepleisterde gevel geen schijn van kans. Uw gevelmuur is met pleister overigens bestand tegen scheurtjes. Zo geniet u jaren – zeg maar decennialang – van een prachtige gevel.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende soorten pleister? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Schilderwerken en bekleding

Wij geven uw woning terug kleur!

Heeft u net een huis gekocht of gebouwd en kunnen de muren wel een kleurtje gebruiken? Voor al uw schilderwerken kunt u rekenen op MQL Totaalbouw uit Maasmechelen. Met onze snelle service kunt u er prat op gaan dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning. Wij stoppen echter niet bij schilderwerken, ook voor de bekleding van trappen met steentapijt bijvoorbeeld kunt u bij ons terecht.

Wij bekennen kleur: schilderen is onze passie

Wanneer de felroze kamer van uw dochter na 18 jaar toch niet meer zo goed past bij haar imago of u de eierschaalkleur van uw living liever achter u laat, contacteer dan MQL Totaalbouw. Wij komen met veel plezier en de nodige expertise uw muren en plafonds in een nieuw jasje stoppen. Zowel voor het materiaal als voor het vakmanschap, kunt u rekenen op ons team. Wij zetten altijd ons beste kwastje voor!

Heeft u een project waarbij u denkt dat u onze expertise wel kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.